top of page

Over mij

Mijn naam is Annemarie Boonstra, getrouwd met Bart en trotse moeder van 2 jongens Tiemen en Hylke.

We hebben een hond, Gurbe.

 

Mijn werk als verpleegkundige doe ik al jaren met plezier, maar heb altijd iets gehad met fotograferen. Elk mooi moment die eigenlijk maar 1 keer voorkomt wilde ik vast leggen.

Zo is mijn passie begonnen en ben ik me er steeds meer in gaan verdiepen.

Na allerlei workshops te hebben gevolgd en allerlei filmpjes en uitproberen werd ik steeds zekerder met fotograferen en werd mijn camera mijn maatje wat uitgroeide tot mijn eigen bedrijfje waar ik ontzettend trots op ben!!

In mijn werk als verpleegkundige ben ik altijd voor mensen aan het zorgen maar doe dit samen met mijn team.

Als fotograaf ben ik heerlijk zelfstandig en toch met mensen bezig. Mijn creativiteit kan ik kwijt en leer elke keer weer bij om zo samen met mijn klanten een prachtig moment vast te leggen die tot mooie herinneringen leiden.

Ik ben in het bezit van mijn eigen studio waar ik van alles kan doen zoals familiefoto’s, cakesmashes, zwangerschapsfotografie, portret, glamour en ga zo maar door.

Newbornfotografie doe ik bij de kleine pasgeborene thuis. Ik kom dan met mijn volbepakte auto met alle benodigde materialen om een kleine studio te creëren zodat de ouders en Newborn lekker in eigen omgeving kunnen blijven en kunnen de ouders genieten van hun kleine kindje terwijl ik aan het fotograferen ben.

Dit vind ik echt heerlijk om te doen.

Op locatie ben ik ook regelmatig te vinden. Soms hebben mensen een bepaalde plek waar ze hun moment willen vastleggen.

Bedrijfsfotografie ligt ook in de mogelijkheden en ben ik steeds meer aan het ontdekken. Zo ben ik voor ziekenhuis Nij Smellinghe (Mijn werkgever als verpleegkundige) ook steeds vaker te vinden met mijn camera en ben voor een aantal websites benaderd voor de foto’s. Ontzettend leuk en uitdagend.

Al met al een heerlijke (uit de hand gelopen) hobby waar ik mij helemaal in kwijt kan raken.

Scroll eens door mijn pagina heen om de diversiteit van mijn fotografie te ontdekken.

Neem vooral contact met mij op voor de nodige informatie

Liefs Annemarie 

MPN-1641224701-1641822170.png
bottom of page